Kennismaken

Maak een afspraak voor een kennismaking

Wil je meer grip op je zaak of concept en rust in je hoofd?

Denk je aan het starten van een lunchroom?

Wil je je extra omzet door je culturele instelling of vereniging te verrijken met een eet- en drinkconcept?

Ontdek hoe ik je help om jouw visie werkbaar te maken. Met praktische tools, strategische coaching en jouw conceptgedachte als fundament.

Start met een vrijblijvende kennismaking!

Kevin .

Vader, getrouwd, chef, manager, eigenaar, foodfotograaf, schrijver, lezer.

Opleidingsachtergrond

Facilitair, Horeca, Ondernemer, Bedrijfsadmininstratie, Bachelor of Business Administratie, Economie

  • Middelbare Hotelschool ROC Mondriaan Den Haag, MBO
  • Facility Management Haagse Hogeschool Den Haag, HBO
  • Economie Groen van Prinsterer Vlaardingen, VMBO

Certificaten en trainingen

  • Sociale Hygiene
  • SWEN1/WSET2 wijnbrevet
  • Voedselveiligheid (HACCP, ISO, FSCC)
  • Duurzaam en gezond op tafel
  • Smaak en Sensoriek
  • Voedingsleer/Food and Health
  • Auditing volgens tracermethodiek
  • WOR / OR (Ondernemingsraad)
  • Foodfotografie
  • Leiderschap Schouten & Nelissen
  • Health Innovation School

20 jaar ervaring in horeca en zorg

  • Havenziekenhuis Rotterdam
  • Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
  • Erasmus MC Rotterdam
  • Delta Hotel Vlaardingen
  • Bodega Malle Babbe Vlaardingen
  • De Jonghe Burgemeester Maassluis
  • Le Méridien Etoile Parijs
  • Operationele coördinatie in een keuken, zorgkeuken of restaurantomgeving
  • Bediening, receptie, sommelier, keuken, afwas

Teamontwikkeling & Verandering

  • Verandertrajecten voor Keukenteams, Voedingsassistenten, Bediening, Leidinggevenden.
  • Begeleiding bij verhuizingen, reorganisaties, tijdelijke concepten, implementaties en interim-oplossingen.
  • Training en begeleiding van operationele activiteiten (denk aan uitleg, begeleiding of voedselveiligheid)

Leveranciers & Inkoop

  • Selectie en samenwerking met leveranciers van keukenapparatuur, voedingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, transportmiddelen, serviesgoed, keukenmanagementsystemen.
  • Ondersteuning bij (Europese) aanbesteding, offertes, opstellen en afstemmen onderhoud-, advies- en ontwikkeltrajecten.

Marketing & Branding

  • Positionering van foodconcepten
  • Food- en productfotografie

Auditing & Kwaliteit

  • Audits op conceptuitgangspunten (Mystery-visit, Green Deal, Goede Zorg Proef Je, GreenKey, Qmentum, Richtlijnen Goede Voeding)
  • Kwaliteitsborging en procesoptimalisatie

Nevenactiviteiten

Maak een afspraak voor een kennismaking

Boek via de link een intake om kennis te maken met mij.
Bespreek je vraagstuk en ik kijk of ik iets voor je kan betekenen.

Liever een mailtje?

Hier vind je onze contactgegevens voor directe ondersteuning en advies.
Heb je een vraag, dan kan je die ook stellen via onderstaand formulier.

    De inhoud van deze pagina kan niet worden gekopiëerd.